MacMinds - great minds think different

Navigatie

Zoeken

Inloggegevens

Je bent niet ingelogd.


#1 08-12-2006 17:58

Skai
@ Zevenaar
Geregistreerd: 18-09-2006

VectorWorks 12 op een Intel Mac

Om maar even met de deur in huis te vallen,

ik ben zelf werkzaam bij een Apple Premium Reseller in Arnhem, namens een klant heb ik even een vraagje over VectorWorks 12 op een Mac Pro 2,66Ghz en 2Gb intern geheugen en de standaard videokaart.

Wat is jullie ervaring, wat betreft de performance op deze machine?

Ik zou het zelf echt niet weten aangezien mijn ervaring meer op het fotografische vlak ligt.
Hopenlijk kan ik van jullie iets wijzer worden, alvast bedankt voor de input en reacties.

Groetjes Skai


PM G5 dp 2.0Ghz // 3Gb ram // 2x 160Gb // Radeon 9600 // 23" ACD

Offline

 

#2 08-12-2006 21:59

Midas
Geregistreerd: 18-09-2006

Re: VectorWorks 12 op een Intel Mac

dat gaat natuurlijk als een speer, maar dat kun je zelf ook wel bedenken.
Vectorworks 12 is klaar voor intel dus das geen probleem.
tja en als de man sneller wil dan kan dat nauwelijks toch?

Laatst bewerkt door Midas (08-12-2006 22:00)

Offline

 

#3 09-12-2006 23:09

OohDie
Pro
@ Arnhem
Geregistreerd: 18-09-2006

Re: VectorWorks 12 op een Intel Mac

Tja "S'kai, ik werk hier met een beduidend trager type samen met lightwave en bryce.
En kan er al goed mee uit de voeten lijkt me dat dat op 'zijn' machine prima lukt!

p.s. groeten van die gast die veel te vaak bij jullie de deur plat loopt, ik dus!

Offline

 

#4 10-12-2006 02:07

3dGuy
Geregistreerd: 07-10-2006

Re: VectorWorks 12 op een Intel Mac

Skai,
Ik neem aan dat jullie als Premium Reseller wel een Mac Pro in de winkel hebben staan!? Instaleer een copie(/demo?) van Vectorworks  op de mac Pro en laat de klant met het zwaarste project dat hij heeft eens kijken of dat de MacPro en de standaard videokaart snel genoeg is.

Niet dat ik daar aan twijfel maar dan kan hij het zelf zien.

Offline

 

#5 10-12-2006 22:09

Skai
@ Zevenaar
Geregistreerd: 18-09-2006

Re: VectorWorks 12 op een Intel Mac

Bedankt voor alle reacties,

ik heb inmiddels een demo versie aangevraagd bij de leverancier, zodra deze binnen is zal ik wat testjes draaien. Als ik iets meer weet zal ik dat hier wel even laten weten.

@ OohDie, dat vinden wij helemaal niet erg. P.S. als jij eens wat werk wil laten zijn in onze winkel dan moet je me maar even PB'n.

Groetjes Skai


PM G5 dp 2.0Ghz // 3Gb ram // 2x 160Gb // Radeon 9600 // 23" ACD

Offline

 

#6 04-01-2007 23:02

Bart3d
Geregistreerd: 25-09-2006

Re: VectorWorks 12 op een Intel Mac

hallo skai,

ik werk met VW 12.5 op een imac intel 2.16 Ghz, ook met 2 gig intern geheugen met een Ati kaart, wel met 256 mb videogeheugen.
Als je iets moet renderen is meer geheugen beter.
Ik ben er heel tevreden over zeker met het maken in VW van hiddenline
afbeeldingen of opengl rendering.
Op een macpro zal het nog sneller gaan omdat die 2 extra processors heeft. Als je klant ook met cinema4d gaat werken dan zal ik dat zeker
aanbevelen, alle processors worden dan benut omdat Cinema4d Netrender heeft.


gr bart

Offline

 

#7 16-01-2007 17:34

3dGuy
Geregistreerd: 07-10-2006

Re: VectorWorks 12 op een Intel Mac

Skai schreef:

Bedankt voor alle reacties,

ik heb inmiddels een demo versie aangevraagd bij de leverancier, zodra deze binnen is zal ik wat testjes draaien. Als ik iets meer weet zal ik dat hier wel even laten weten.

Ben wel benieuwd naar wat jou of de klant zijn bevindingen zijn! Want uiteindelijk zal de klant het beste kunnen beoordelen of de hardware voldoet.

Offline

 

Forum voettekst

MacMinds v 1.05 Powered by PunBB