MacMinds - great minds think different

Navigatie

Zoeken

Inloggegevens

Je bent niet ingelogd.


#1 26-10-2006 12:03

Apollo
Hoofdredactie
@ Secret Headquarters
Geregistreerd: 04-08-2006
Website

Redacteuren gezocht

Het gaat lekker met MacMinds. het ledenaantal stijgt langzaam, maar gestaag. De forums draaien naar tevredenheid, de sfeer is goed en het magenta begint te wennen. Stilstand is echter achteruitgang en dus zitten we niet stil bij MacMinds. Er staan al wat dingen op onze verlanglijst en die willen we niet aan de Sint overlaten.

Bovenaan ons lijstje staat dat we meer en vaker artikelen op de voorpagina zouden willen zien. Met de omvang van de huidige redactie kost ons dat wat moeite, dus zouden we de redactie graag aanvullen. We zoeken MacMinds die het leuk zouden vinden op een (nog meer) inhoudelijke manier bij te dragen aan de site, die vanuit hun expertise en beroepspraktijk verhalen willen schrijven die leuk en leerzaam zijn voor andere MacMinds? Uiteraard gooien we je niet in het diepe, je wordt in het schrijven bijgestaan door de hoofdredacteuren.

Is zelf schrijven niet je ding, maar heb je wel een goed idee voor een stuk, dan schrijven we dat graag voor je. Dan komt iemand van de redactie je brain picken en ben jij voor dat artikel de expert die we nodig hebben.

Zin gekregen of heb je een goed idee voor een artikel? Neem dan even contact op met de redactie


Because the people who are crazy enough to think they can change the world,are the ones who do.

Offline

 

Forum voettekst

MacMinds v 1.05 Powered by PunBB