MacMinds - great minds think different

Navigatie

Zoeken

Inloggegevens

Je bent niet ingelogd.


#1 05-11-2009 11:13

MacBeer
Ex-Crew
@ Limbabwe
Geregistreerd: 04-08-2006

Voorpaginabeeld

Iedere twee weken plaatsen we een nieuw voorpaginabeeld op de MacMinds homepage. Daarvoor doen we een beroep op de leden van MacMinds. Heb je een foto of illustratie die voldoet aan onze voorwaarden en wil je dat jouw beeld 2 weken schittert op onze voorpagina, stuur dan je beeld in!

Natuurlijk zijn er voorwaarden aan verbonden:
- Het logo of de tagline van MacMinds mogen er niet terug te vinden zijn;
- Geen beeld gebruiken waar je niet zelf de rechten van hebt;
- Geen kwetsende zaken afbeelden;
- Formaat: 290px hoog, 850 px breed.
Het beeld is standaard 600px breed, maar bij het vergroten van de tekt met de browser wordt de hele layout breder en komt er aan de linkerkant meer beeld bij, de extra 250px zijn nodig om een verloop naar een webkleur te maken zodat de foto niet in eens ophoudt. Hou hier ook rekening mee in de compositie: er zal een stuk van 250 pixels aan de linkerkant wegvallen.

Je kunt jouw beeld insturen naar beeldredactie@macminds.net (en vergeet niet je nickname in je mail te vermelden). De beeldredactie maakt vervolgens een selectie van de beste beelden. Omdat het beeld op onze 'cover' staat zijn we redelijk streng in de selectie van geschikt materiaal. Zorg er wel voor dat het materiaal in goede staat bij ons terecht komt. We hebben geen tijd om inzendingen te retoucheren.
Gedurende een periode van twee weken showen we de uitgekozen creatie op de voorpagina van MacMinds. De nickname van de maker zal worden genoemd.

Hieronder staan de verversingsdata van de voorpaginabeelden.
- 16 november 2009
- 30 november 2009
- 14 december 2009
- 28 december 2009
- 11 januari 2010


* Wanneer er geen (geschikt) beeld voorhanden is blijft het huidige voorpaginabeeld staan tot en met de eerstvolgende verversingsdatum.


Computers are to design as microwaves are to cooking. Milton Glaser

Offline

 

Forum voettekst

MacMinds v 1.05 Powered by PunBB