MacMinds - great minds think different

Navigatie

Zoeken

Inloggegevens

Je bent niet ingelogd.


#1 07-09-2009 14:00

Annunaki
@ Ertvelde, België
Geregistreerd: 19-09-2006
Website

CocoaHeads Belgium Founding Meeting

Het heeft wat tijd en moeite gekost, maar ik ben blij te mogen melden dat er een officiele datum en locatie is voor de eerste Belgische CocoaHeads.  Deze meeting zal naar alle waarschijnlijkheid in het Engles zijn, aangezien er ook mensen aanwezig zullen zijn van over de taalgrens (en misschien ook iemand vanuit Frankrijk).

De meeting zal doorgaan op maandag 28 september vanaf 19 uur in de gebouwen van het IBBT in Gent (Zuiderpoort Office Park, Gaston Crommenlaan 8, 9050 Gent-Ledeberg, Belgium).

Deze eerste meeting zal een eerder 'informeel' karakter hebben.  Het is de bedoeling dat we in eerste instantie kennis maken met andere Cocoa en Cocoa Touch enthousiastelingen uit België (en misschien ver daarbuiten).

Het doel van deze eerste meeting is een Branstorm sessie met de aanwezigen.  Tijdens deze sessie zal iedereen de mogelijkheid hebben om ons te helpen het pad te effenen voor een echte belgische CocoaHeads.  Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de belgische CocoaHeads HET event wordt voor en door de belgische Cocoa / CocoaTouch community.

De bijeenkomst is volledig gratis voor iederen die interessen heeft in het ontwikkelen voor het Mac en iPhone platform.  Er wordt wel vriendelijk verzocht te registreren via Eventbrite ( http://cocoaheadsbe.eventbrite.com/ ). We hebben een zaal ter beschikking, en genoeg ruimte, maar toch is het aantal plaatsen beperkt.  Door middel van deze registratie willen we een duidelijk beeld krijgen van het aantal aanwezigen om zo eventueel ook de nodige logistieke voorzorgen te nemen.

Ken je ander mensen die ook geinteresseerd zijn ? Aarzel dan niet om dit bericht naar hen door te sturen.  Bijkomende informatie vind je terug op de CocoaHeads België ( http://www.cocoaheads.be )

Een officiëler is terug te vinden op de website van prMac ( http://prmac.com/release-id-7362.htm ).


Met vriendelijke groeten,
Stefaan


iTutor PodCast een Educatieve Video Podcast voor de 'Vlaamse' Mac Gebruikers.
Langs Vlaamse Wegen een gratis Video Podcast voor Wandel Liefhebbers.
Devia - Software Development & New Media Technologies

Offline

 

Forum voettekst

MacMinds v 1.05 Powered by PunBB