MacMinds - great minds think different

Navigatie

Zoeken

Inloggegevens

Je bent niet ingelogd.


#1 13-04-2007 11:36

Jenneke
Hoofdredactie
@ 020
Geregistreerd: 04-08-2006
Website

MacMinds zoekt schrijftalent

Gezocht:
Professionals met schrijftalent, in de vakgebieden: videobewerking, audiobewerking, Mac-netwerken, Xserves en programmeren op de Mac. (Grafici: sorry, we zitten vol!)

Bedrijfsprofiel:
MacMinds is een jonge webgemeenschap die zich speciaal richt op de (semi-)professionele Mac-gebruiker. Naast het forum waar de leden met elkaar kunnen discussieren over allerhande professionele Mac-gerelateerde onderwerpen is er de voorpagina waar geregeld nieuwtjes worden uitgediept die interessant zijn voor onze doelgroep. MacMinds wil niet jagen op nieuws maar de achtergronden van het nieuws weergeven.

Functieomschrijving:
Je bent een professional op één van de bovengenoemde gebieden en je volgt ontwikkelingen in deze sector op de voet. Uiteraard ben je een toegewijd Apple Macintosh-gebruiker. Daarnaast vind je het leuk om over ontwikkelingen in je vakgebied te schrijven. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in schrift en een vlotte schrijfstijl.

Dienstverband:
Je werkt op 'freelance' basis. MacMinds is geen bedrijf maar wordt bestuurd door een groep zeer enthousiaste vrijwilligers. Als jij nieuws op je vakgebied ruikt trek je aan de bel of je stelt ons een artikel voor. De hoofdredactie begeleidt je in het schrijven waar nodig. Een beloning in harde valuta kunnen we je niet bieden, maar daar doe je het ook niet voor.

Contact: redactie@macminds.net


Ja, dat dus.
••••

Offline

 

Forum voettekst

MacMinds v 1.05 Powered by PunBB